Jdi na obsah Jdi na menu

JAK SE PŘIHLÁSIT

JAK SE PŘIHLÁSIT?

Letos spouštíme nový internetový přihlašovací systém,  kde se můžete přihlásit jak na kroužky tak na jednorázové akce. Nebo si zde jen můžete hlídat termíny schůzek, slouží totiž rovněž jako rozvrh. https://muza-karvina.reenio.cz/cs/#/terms

Závazná přihláška u kroužků- ta je povinná písemná u dětí navštěvující kroužky, dostanete ji po vytvoření rezervace (viz výše) v elektronické podobě na email nebo v tištěné podobě přímo na schůzce.

JAK SE DOZVĚDĚT VÍCE INFORMACÍ?

Nechcete se hned přihlásit, ale chcete se na něco zeptat, neváhejte nás kontaktovat na tel. 732 634 400 nebo na emailu tabory.muza@seznam.cz

 

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

Na všechny lekce je potřeba se přihlásit (internetový přihlašovací systém nebo závazná přihláška u pravidelných kroužků).

Do kroužků je potřeba odevzdat přihlášku a GDPR (pouze nově přihlášení), s kontaktními údaji a podpisem rodičů. Vyzvednete u lektora, popř. bude zaslána na email i s údaji k platbě.

ČLENTVÍ: Uhrazením zápisného (roční či pololetní) a odevzdáním přihlášky, do kteréhokoliv pravidelného kroužku, se automaticky stáváte členy MÚZY pro daný šk. rok/půlrok. Členství s sebou nese určité výhody, např. zvýhodněné ceny doprovodných aktivit, příspěvky na další materiál. pomůcky. Nástupem do kurzu či účastí na jednotlivých lekcích se členství nezíská, musí být splněny výše uvedené podmínky (zápisné + přihláška).

V případě neúčasti dítěte/dospělého je potřeba se ze schůzky omluvit. Především u pravidelných kroužků je účast povinná, přihlášením se (vaše dítě/vy) zavazujete k pravidelnému navštěvování.

V případě velké neúčasti je možno schůzku zrušit, popř. přesunout.

V době prázdnin a státních svátků lekce/schůzky NEPROBÍHAJÍ. Jen v případě, že lektor určí jinak, může po domluvě lekce/schůzka proběhnout.

Celkový počet lekcí musí na konci roku/pololetí odpovídat zápisnému, viz jednotlivé kroužky, lekce navíc mohou, ale nemusí být zpoplatněny.

Při odhlášení během roku se již uhrazené zápisné nevrací.

Individuální lekce/schůzky a pronájem sálu podléhají aktuálnímu ceníku.

Při nastoupení do již rozběhlého kroužku během roku určí lektor cenu zápisného, bez náhrady již proběhlých schůzek.

Platby se provádějí u předsedy spolku (Bc. Veronika Švecová), nebo převodem, podle zaslaných údajů k platbě.

Přihlášením do kroužků se rovněž zavazujete k dalším aktivitám (soustředění, veřejné vystoupení, soutěž) lektor určí povinnost těchto aktivit.